IMPRESSIÓ DIGITAL DE PETIT I GRAN FORMAT

Impressió digital de petit i gran format, imatge corporativa, ocultació d'obra amb imatge corporativa o imatge publicitària ... Cartells d'obra, banderoles, expositors, displays,photocalls, Mupis, carpes publicitàries ... en lona PVC, lona micro perforada, en paper ...

mimaki

Impressió Digital Gran Format

Una Impressió Digital en Gran Format és simplement una impressió el rang de la qual de treball, en el que a superfície es refereix, és molt superior als formats habituals DIN usats en la producció de papereria.

Existeixen habitualment en la indústria gràfica de la Impressió Digital Gran Format impressores d’injecció de tinta de 5 metres d’ample que són capaços de produir gràfiques a tot color i amb una qualitat de resolució altíssima.

Això permet que grans lones de publicitat siguin produïdes per a la decoració de superfícies tan grans com la façana de qualsevol edifici o vidrieres de centres comercials i façanes d’oficines poden ser decorades amb impressió de vinils en gran format.

Alguns exemples dels nostres serveis

A més de lones publicitàries, banderoles, tanques i mupis, disposem d’altres serveis d’impressió digital: Banderes, llenços, tèxtils, metacrilat, pvc forex, cartró ploma i microcanal, alumini dibond, polipropilè cel·lular i alveolar, policarbonat, moqueta, sòl pvc tipus sintasol, pvc imantat, adhesius en gota de resina, bàners, displays en cartró, expositors publicitaris tipus photocall per a noces, Roll up, banderoles tipus flybanners ,etc.

En què consisteix la Impressió Digital en Gran Format?

Com més gran és una gràfica impresa, menor detall necessita. Això és, la seva resolució acaba baixant a causa que el concepte de la Lona Impresa de Gran Format, està pensat perquè es vegi a una gran distància, llavors és lògic pensar que els més petits detalls de la imatge, puguin tenir molts metres quadrats de superfície, però la resolució gràfica que es precisarà serà cada vegada més petita mentre creixi la distància a la qual aquesta pot veure’s i, per tant, la grandària que aquesta tingui. És fàcil d’entendre si ens fem la idea que els objectes grans, com els propis del mitjà urbà: estàtues, edificis, espais oberts, es veuen tant més clarament quan ens allunyem el necessari, ja que l’excessiva proximitat ens farà perdre la visió del conjunt.

No obstant això, les màquines actuals d’impressió, poden proporcionar una gran qualitat en el que a resolució es refereix, la qual cosa les fa més versàtils ja que seran capaces de produir gràfiques amb el màxim detall perquè puguin ser vistes d’a prop o imprimir treballs que només podran ser vists a gran distància.

impressio digital barcelona
Impressio digital
imp digital
impressio digital empresas
impressio digital barcelona
impressio digital bcn
impresio2
impressio 1
impresio 3

Vinils

Tota mena de vinils, ja sigui per a vidres, cotxes, lones…

Tanques Publicitat:

tanques publicitat